Un copil de 4 ani a fost găsit singur în scara unui bloc din Capitală. Tatăl şi bunicul sunt cercetaţi pentru rele tratamente şi abandon de familie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Un băieţel de 4 ani a fost găsit, marţi, în scara unui bloc din Sectorul 2 al Capitalei şi dus la Protecţia Copilului, deoarece nimeni nu i-ar fi sesizat dispariţia. Poliţiştii i-au identifiat, miercuri, pe tatăl şi bunicul minorului, care sunt cercetaţi sub aspectul infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului şi abandon de familie.

„În seara de 28 decembrie 2021, prin apel 112, Secţia 7 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că în scara unui bloc de din sectorul 2 a fost găsit un băieţel, de aproximativ 4 ani, care nu a putut decât să îşi spună numele”, informează Poliţia Capitalei. 

Minorul a fost plasat de urgenţă într-un centru al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, fiind declanşate cercetări pentru identificarea familiei, având în vedere că nimeni nu a sesizat dispariţia copilului. 

Miercuri dimineaţă, Serviciul de Investigaţii Criminale Sector 2 Poliţie a reuşit identificarea şi depistarea tatălui şi a bunicului care au fost conduşi la secţia de poliţie. 

În cauză sunt efectuate cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului şi abandon de familie, urmând a se stabili contextul în care s-a produs evenimentul.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite