Un cetățean ucrainean a furat un taxi pe care apoi l-a abandonat pe Calea Victoriei

0
Publicat:

Un tânăr ucrainean, de 23 de ani, a fost reținut în București, la două luni după ce a furat un taxi în timp ce taximetristul îl ajuta cu bagajele. Incidentul a avut loc pe 12 februarie 2024, pe bulevardul Nicolae Bălcescu.

Un ucrainean a furat un taxi și s-a plimbat pe străzile Bucureștiului, fără permis-Foto Shutterstock
Un ucrainean a furat un taxi și s-a plimbat pe străzile Bucureștiului, fără permis-Foto Shutterstock

Luni, un ucrainean, în vârstă de 23 de ani, a fost arestat după ce a furat un taxi, acum două luni. Atunci când taximetristul îi ajuta cu bagajele, pe 12 februarie, tânărul a fugit cu mașina care era pornită, relatează Antena 3. 

”La data de 22 aprilie 2024, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Furturi de Autovehicule au reţinut un tânăr, în vârstă de 23 de ani, faţă de care sunt efectuate cercetări privind săvârşirea infracţiunilor de furt în scop de folosinţă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi furt calificat. Cercetările au fost declanşate la data de 12 februarie 2024, când poliţişti din cadrul Serviciului Furturi de Autovehicule au fost sesizaţi, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orei 19.30, i-ar fi fost sustras autoturismul, în timp ce era parcat cu cheile în contact şi motorul pornit, pe o stradă din Sectorul 1”, informează Poliţia Capitalei. 

Mai mult, suspectul, care s-ar fi plimbat cu mașina furată în mai multe zone din București, sfidând legea, nu are nici permis de conducere. Infracțiunile nu se opresc aici, tânărul a sustras un telefon mobil din interiorul autoturismului, înainte de a abandona mașina pe o stradă din același sector. 

La data de 22 aprilie 2024, bănuitul a fost depistat și condus la audieri. De asemenea, prejudiciul a fost recuperat în totalitate. În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală.”, se precizează în comunicatul Poliției Capitalei. 

Investigațiile sunt în curs de desfășurare de către Serviciul Furturi de Autovehicule, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, în legătură cu infracțiunile de furt în scop de folosință, conducere fără permis și furt calificat. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite