Furturi în serie în Sectorul 4. Pe cine au prins polițiștii în flagrant

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 37 de ani a fost prins în flagrant de poliția Capitalei în timp ce se afla la furat. Infractorul a încercat să fugă cu o bicicletă electrică.

Masina politie autospeciala Politia Romana FOTO Shutterstock

„La data de 6 iunie 2024, în jurul orei 00.30, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București- Secția 26 Poliție au prins în flagrant și, ulterior, au reținut un bărbat, în vârstă de 37 de ani, imediat după ce ar fi săvârșit o infracțiune de furt calificat", a transmis poliția printr-un comunicat.

Bărbatul a încercat să fure o biciclet electrică, lăsată nesupravegheată pe o stradă din Sectorul 4. Prejudiciul creat a fost estimat la aproximativ 3.500 de lei.

Infractorul a fost reținut de poliție și dus la sediul Secției 26, unde a fost audiat. În urma audierilor, oamenii legii au descoperit că acesta nu se afla la prima abatere.

„În perioada 19 iunie - 28 iunie a.c., bănuitul ar fi sustras alte cinci biciclete, lăsate neasigurate, în Sectorul 4, provocând un prejudiciu în valoare de peste 8.000 de lei.  Totodată, la data de 30 iunie 2024, ar fi sustras un aparat, de tip picamăr, lăsat neasigurat într-o parcare din Sectorul 4, provocând un prejudiciu în valoare de 1.500 de lei”, se mai arată în comunicat.

Bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, iar ulterior a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de ore.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 26 Poliție, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, în formă continuată, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite