Un bărbat a fost găsit mort, cu picioarele legate, pe acoperișul unui bloc din Capitală. Anunțul Poliției

0
Publicat:

Câţiva muncitori au descoperit un bărbat mort pe acoperişul unui bloc din cartierul bucureştean Vitan, din Sectorul 3. Potrivit primelor informaţii acesta ar fi fost găsit cu picioarele legate, informează Antena 3.

Anchetatorii fac cercetări la faţa locului, foto arhivă
Anchetatorii fac cercetări la faţa locului, foto arhivă

Când au urcat pe acoperişul blocului unde aveau de efectuat lucrări, muncitorii au dat peste trupul bărbatului şi au anunţat incidentul la 112. La faţa locului au venit un echipaj de poliţie şi unul de prim-ajutor, care au constatat decesul.

„La data de 15 martie 2024,  Direcția Generală de Poliție a Municipiului București - Secția 11 Poliție fost sesizată, prin sistem 112, cu privire la faptul că, pe terasa unui bloc din Sectorul 3, s-ar afla o persoană decedată.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul subunității și un echipaj de prim-ajutor, care a constatat decesul persoanei în cauză, un bărbat, cetățean străin, în vârstă de 55 de ani.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri - DGPMB, în vederea continuării cercetărilor și stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

De asemenea, trupul neînsuflețit urmează să fie transportat la Institutul Național de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei”, a transmis poliţia printr-un comunicat.

Potrivit primelor informaţii ar fi vorba despre un cetăţean francez, în vârstă de 55 de ani.

Moartea lui este considerată suspectă, aşa că poliţişti au mai multe variante de lucru. Sa deschis un dosar penal în cauză, iar anchetatorii încă adună probe de la locul faptei, în vederea stabilirii modului în care a murit bărbatul.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite