Traseul autobuzului 203 va fi extins, pentru a facilita conexiunile la metrou. Care este noua rută

0
Publicat:

Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat, miercuri, o extindere semnificativă a traseului autobuzului 203, care va facilita conexiunile rapide între cartierul Greenfield și Piața Victoriei. Anunțul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a edilului.

Noul traseu al autobuzului 203 FOTO Facebook/ Nicușor Dan
Noul traseu al autobuzului 203 FOTO Facebook/ Nicușor Dan

Traseul autobuzului 203 urmează să se modifice începând se sâmbătă, potrivit precizărilor făcute de Nicușor Dan.

Traseul extins

Noul traseu al autobuzului 203 va include următoarele stații principale: „Cartier Greenfield", Str. Drumul Pădurea Mogoșoaia, Aleea Teișani, Șos. București-Ploiești, Bd. Regele Mihai I al Romȃniei, Șos. Pavel Dimitrievici Kiseleff, "Piața Victoriei", cu întoarcere pe Bd. Aviatorilor, Bd. Mareșal Constantin Prezan, Bd. Regele Mihai I al Romȃniei, Șos. Bucureşti-Ploiești, Aleea Teișani, "Cartier Greenfield".

Această modificare va permite călătorilor să ajungă mai eficient și comod de la Greenfield la Piața Victoriei, oferindu-le astfel o conexiune directă cu rețeaua de metrou. De asemenea, extinderea traseului aduce beneficii semnificative pentru locuitorii din zona cuprinsă între Piața Presei Libere și Piața Victoriei.

Bandă rezervată pentru eficiență

Pe porțiunea de traseu dintre Piața Presei și Piața Victoriei, autobuzele liniei 203 vor beneficia de o bandă rezervată transportului public. Această măsură are scopul de a încuraja și susține utilizarea mijloacelor de transport în comun, contribuind astfel la reducerea traficului și la creșterea eficienței în deplasare.

Nicușor Dan a subliniat importanța acestei extinderi pentru a face transportul public mai accesibil și atrăgător pentru locuitorii Capitalei.

„Pe porțiunea de traseu cuprinsă între Piața Presei și Piața Victoriei, autobuzele liniei 203 beneficiază de bandă rezervată transportului public, fiind încurajată astfel utilizarea mijloacelor de transport în comun în detrimentul autoturismului personal”, a precizat primarul.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite