Trafic blocat pe Splaiul Unirii din Capitală. Un şofer de TIR a pierdut controlul volanului şi era să cadă în Dâmboviţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Facebook / Neculai George
Foto Facebook / Neculai George

Un şofer de TIR a pierdut joi dimineaţă controlul vehiculului, a dărâmat un semafor şi s-a oprit într-un copac, fiind aproape să cadă în râul Dâmboviţa. Accidentul a avut loc în intersecţia Splaiului Unirii cu Calea Vitan, iar traficul este blocat de mai mult de 5 ore.

Traficul este restricţionat în zona Târgului Vitan, iar circulaţia rutieră este blocată pe Splaiul Unirii. Şoferul TIR-ului venea dinspre şoseaua de centură şi când a ajuns în această zonă a pierdut controlul volanului, a lovit un semafor iar mai apoi un copac. Bărbatul a fost la un pas să plonjeze în râul Dâmboviţa, scrie Digi24.

Vehiculul a rămas blocat pe şosea, iar în zonă s-au făcut coloane de maşini, traficul fiind restricţionat de mai mult de 5 ore.

La faţa locului au intervenit echipaje de poliţie şi pompieri pentru a împărştia nisipul pe carosabil şi a elibera zona.

Şoferul TIR-ului a fost testat pentru consum de alcool şi substanţe stupefiante, rezultatele fiind negative. El nu a fost rănit în urma accidentului.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului cercetează accidentul rutier, pentru a stabili cu exactitate în ce circumstanţe s-a produs acesta.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite