Al treilea accident al zilei, pe Valea Oltului. Circulaţia întreruptă, după ce o maşină s-a răsturnat pe DN 7

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident rutier pe Valea Oltului - DN7-E81 - în Corbu - Brezoi din Vâlcea - o maşină s-a răsturnat pe şosea - o victimă Foto Adevărul 1
Accident rutier pe Valea Oltului - DN7-E81 - în Corbu - Brezoi din Vâlcea - o maşină s-a răsturnat pe şosea - o victimă Foto Adevărul 1

Un eveniment rutier produs marţi după-amiaza, 10 august, pe DN 7 / E 81, în zona Brezoi - Vâlcea, s-a soldat cu o victimă şi în final blocarea traficului pentru cercetări la faţa locului.

Potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu, accidentul a avut loc în punctul Corbu - Brezoi, de pe Valea Oltului. 

Membrii echipajelor SMURD şi Descarcerare din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitaţi pentru acordarea de îngrijiri medicale. În accident a fost implicat un autoturism. Martorii care au sunat la 112 au comunicat faptul că în urma incidentului a rezultat o victimă, conştientă, încarcerată.

„Pe DN 7, la km 210+100 m, a avut loc un accident rutier soldat cu o victimă, în care a fost implicat un autoturism, în urma căruia traficul a fost blocat pe sensul Vâlcea - Sibiu, iar ulterior total. Se efectuează cercetări”, a menţionat şi Sandra Bălteanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.

La intervenţie au fost trimise mai multe echipaje ISU din cadrul Gărzii de Intervenţie (GI) Brezoi: o autospecială pentru stingere incendii cu apă şi spumă - ASAS, un echipaj pentru descarcerare şi un altul SMURD.

„Victima a fost extrasă în stare de conştienţă. Urmează să i se facă evaluarea, după care va fi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vâlcea”, a precizat reprezentantul ISU Vâlcea. 

Este al treilea accident rutier produs marţi, 10 august, pe Valea Oltului, în judeţul Vâlcea. În cursul dimineţii, o altă maşină a ieşit în afara părţii carosabile, în zona Robeşti - Câineni, de pe DN 7 / E 81. A rezultat şi în acest caz o victimă, conştientă, dar neîncarcerată. Au intervenit tot pompierii militari din cadrul GI Brezoi. Victima a refuzat transportul la spital.

Şi tot în zona Câineni, cam la aceeaşi oră a dimineţii, s-a mai produs un eveniment rutier, echipajele ISU fiind redirecţionate către acesta, după intervenţia de la Robeşti. De această dată în zona ANRS din Câineni un autoturism a lovit un cap de pod. În urma impactului, s-a mai înregistrat o victimă, neîncarcerată şi conştientă.

Vă mai recomandăm şi:

Accidentul în care au fost răniţi fiica de 4 ani şi antrenorul FC Olimpia Satu Mare, pe Valea Oltului, surprins de o cameră de bord VIDEO

Focar de coronavirus la Primăria Râmnicu Vâlcea. Trei angajaţi vaccinaţi, depistaţi pozitiv

Râmnicu VâlceaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite