Sorin Oprescu: menţinem subvenţia la căldură pentru toţi bucureştenii, inclusiv pentru Băsescu şi Ponta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Oprescu susţine că subvenţia pentru căldură se va acorda şi anul acesta tuturor bucureştenilor
Sorin Oprescu susţine că subvenţia pentru căldură se va acorda şi anul acesta tuturor bucureştenilor

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat în cadrul emisiunii “După 20 de ani” de la Pro TV că subvenţia pentru căldură acordată de Primăria Generală va fi acordată în continuare tuturor bucureştenilor.

Primarul Sorin Oprescu a explicat, la Pro TV, că scutirile la plata căldurii trebuie să se aplice tuturor, având în vedere decizia Curţii Consituţionale care susţine că neacordarea acestei subvenţii pentru oameni precum primar, preşedinte sau premier ar fi un act de discriminare.

Edilul a mai spus că o eventuală diferenţiere a categoriilor sociale care ar urma să primească subvenţii din partea Municipalităţii pentru căldură ar fi interpretată drept discriminare şi, din acest motiv, subvenţia va fi acordată tuturor bucureştenilor.

"În continuare subvenţia va fi pentru toată lumea, pentru că mi-a răspuns Curtea Constituţională că este discriminare şi că şi eu trebuie să primesc subvenţie şi domnul Băsescu trebuie să primească subvenţie şi primul ministru trebuie să primească subvenţie şi toţi directorii generali. Mi-a spus că nu este constituţional, că fac discriminări. Plătesc la toţi cât oi putea, pe mine mă interesează să nu moară aia în casă de frig care nu pot să-şi plătească", a precizat Oprescu, întrebat dacă subvenţia va fi pentru toată lumea.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite