Seif furat dintr-un apartament în Sectorul 4. Victima a primit un apel în urma căruia a părăsit locuinţa

0
Publicat:

Un bărbat din Sectorul 4 a reclamat la poliţie că, în cursul zilei de sâmbătă, i-a fost furat din locuinţă un seif metalic, ce conţinea mai multe bunuri şi sume de bani, în diferite valute, după ce, în prealabil, ar fi primit un apel prin care a fost anunţat că i-ar fi fost lovit autoturismul.

Poliția îi caută pe făptași FOTO Adevărul
Poliția îi caută pe făptași FOTO Adevărul

Imediat, vicrtima a părăsit apartamentul. "La data de 6 ianuarie, în jurul orei 20,00, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 14 Poliţie a fost sesizată de către un bărbat cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, i-a fost sustras, din locuinţa personală, un seif metalic, ce conţinea mai multe bunuri şi sume de bani, în diferite valute", precizează, duminică, reprezentanţii Poliţiei Capitalei, conform Agerpres.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale - Sector 4, împreună cu specialişti criminalişti de la Secţia 14 Poliţie, care au demarat cercetările.

"Astfel, s-a stabilit faptul că bărbatul ar fi primit un apel, prin care a fost anunţat că i-ar fi fost lovit autoturismul, moment în care ar fi părăsit apartamentul, l-ar fi asigurat, iar când a revenit, a constatat lipsa seifului. Totodată, s-a constatat faptul că uşa de la intrare nu prezenta urme de forţare", arată DGPMB.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul de Investigaţii Criminale Sector 4, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.  

Un fost ofițer SRI, jefuit ca-n filme. Din vila bărbatului au dispărut un pistol letal și zeci de cartușe, pe cine bănuiește

Este alertă în Voluntari, după ce locuința unui fost ofițer SRI a fost spartă. Din casă au dispărut un pistol letal, zeci de cartușe, dar și bijuterii. În momentul loviturii, în vila situată într-un complex rezidențial nu se afla nimeni. Păgubitul a indicat deja un posibil autor al spargerii. Polițistul era plecat de acasă împreună cu familia, moment în care hoții au pătruns nestringheriți în locuință. Bărbatul le-a spus deja anchetatorilor pe cine bănuiește în acest caz. El crede că femeia de serviciu pe care o concediase în urma o lună ar fi putut să dea spargerea, împreună cu soțul ei, relatează Observator News. Până la această oră, hoții nu au fost prinși.  

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite