Şeful Termoenergetica explică de ce nu era semnalizată groapa din Capitală în care au căzut două maşini: „Două persoane au aruncat semnele“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi indivizi ar fi ieşit dintr-un bar şi ar fi aruncat cele 9 semnalizatoare care anunţau groapa săpată de Radet în Capitală în care au găsit cele două maşini, duminică seara. Cel puţin aşa susţine Alexandru Burghiu, şeful Termoenergetica (societate care preia activitatea RADET).

„Am ajuns în jur de ora 23 acolo, iar soţia primului şofer care a căzut în groapă, cât şi poliţia, mi-au relatat că nu cu mult timp înainte, două persoane ar fi ieşit din barul de lângă, într-o stare euforică, şi s-au luat la trântă cu tot ce înseamnă semnalizare şi le-au aruncat pe toate în groapă, după care a venit acel om şi a căzut în groapă”, a declarat, pentru Mediafax, Alexandru Burghiu, director al companiei Termoenergetica (societate care va prelua activitatea RADET).

Burghiu mai spune că din groapă au fost scoase 9 indicatoare. „Am scos vreo 9 indicatoare din groapă, şi de-o parte şi de alta a şantierului. Dacă ar fi dat cu maşina în primele, cele din celalalt capăt ar fi stat neatinse. Şantierul acela este de 12 zile şi nu a fost niciun incident acolo”, a mai declarat Burghiu.

Martori de la faţa locului au relatat că în cazul în care ar mai fi durat câteva minute până când primul bărbat a fost scos se putea întampla o tragedie, pentru că la scurt timp a căzut cealaltă maşină. Potrivit lui Burghiu, groapa va fi astupată în aceste zile.

Duminică seara, două autovehicule care circulau pe Aleea Compozitorilor dinspre Bulevardul 1 Mai, în momentul în care au ajuns în dreptul imobilului cu nr. 13, au căzut într-un şanţ săpat în carosabil. Şanţul săpat este parte a unei lucrări de termoficare a RADET. În urma accidentului, unul dintre şoferi a fost rănit. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cauzele şi împrejurările evenimentului rutier, precum şi pentru stabilirea modului de semnalizare a lucrării.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite