Se deschide primul club de swingeri din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sâmbătă se inaugurează în Bucureşti primul club destinat cuplurilor care sunt dispuse să încerce senzaţii noi schimbând partenerii sexuali. Localul este situat în centrul Bucureştiului, iar intrarea costă între 50 şi 150 de lei.

Roxana Ioniţă, o tânără întreprinzătoare care a studiat în Europa s-a întors în ţară decisă să facă bani. „Mi-am propus să fac un business, iar asta mi s-a părut cea mai bună idee. E o chestie nouă şi fără concurenţă. Plus că e la modă în viaţa de cuplu să experimentezi”, a spus patroana „Attraction Club”.

Roxana a studiat „piaţa” înainte de a inaugura localul, sâmbătă, şi spune că se aşteaptă ca cei mai mulţi clienţi să-i vină din vestul ţării pentru că acolo „swingul se practică la o altă amploare”, dar şi amatori din Bucureşti.

Educaţie sexuală pentru timizi

Patroana promite că clienţii nu vor găsi aici doar un loc rafinat, intim şi sofisticat, decorat cu ajutorul unor designeri, ci vor beneficia şi de educaţie sexuală, pentru că tutoror clienţilor care doresc li se pun la dispoziţie specialişti care să-i „dezinhibe” înainte de marea provocare care se consumă în separeurile de la etaj,  unde se pot retrage cuplurile dornice de senzaţii noi.

Taxa la intrarea în club este 50 de lei pentru femeile single, 120 de lei pentru bărbat single şi 150 de lei pentru cuplu.

Clienţii, aleşi pe sprânceană

Potrivit site-ului clubului, cei care trec pragul localului trebuie să respecte 3 reguli de aur: 1. Nu sunt primiţi decât clienţii cu aspect fizic plăcut, 2. „Nu” înseamnă „Nu” şi 3. Eleganță, glamour, rafinament.

În plus, consumul în exces al băuturilor alcoolice poate duce la interzicerea accesului în club.

Ce e swingul?   

Swingul sau schimbul de parteneri, considerat de unele persoane un adevărat stil de viaţă, e activitatea sexuală non-monogamă, tratată ca orice altă îndeletnicire socială, care poate fi încercată şi în cuplu.

În general, swingul are loc când un cuplu se implică în relaţii sexuale cu o altă pereche, cu mai multe cupluri sau cu o persoană singură. Actul sexual poate avea loc în aceeaşi cameră, dar şi în încăperi separate.

Peste 3.000 de cluburi la nivel mondial

Marea majoritate a oraşelor mari din America de Nord şi din Vestul Europei au cel puţin un club de swing într-o locaţie permanentă. Peste 3.000 de astfel de cluburi există la nivel mondial iar peste 1.000 au şi prezenţă online.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite