Se dă startul la donarea maşinăriilor uzate. Maşini de călcat, calorifere şi hote pentru cei mai norocoşi donatori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Obiectele electronice pot fi transportate gratuit. FOTO Adevărul
Obiectele electronice pot fi transportate gratuit. FOTO Adevărul

Locuitorii Capitalei pot scăpa de obiectele electrice, electronice şi electrocasnice uzate, donându-le. Sâmbătă, Primăria Sectorului 6, în parteneriat cu Asociaţia RoRec, organizează o acţiune de colectare a deşeurilor electrice.

Evenimentul se va desfăşura în decursul a două zile, pe data de 30 martie şi pe data de 6 aprilie. Prin iniţierea acestui proiect, reprezentanţii Primăriei vor să-i încurajeze pe bucureşteni să îşi debaraseze în mod responsabil şi corect locuinţele supraaglomerate cu maşinării defecte.

Unde şi cum donăm?

În cele două zile, echipamentele electrice şi electronice pot fi donate între orele 9.00 şi 18.00. De asemenea, vor exista trei puncte fixe de colectare pentru doritori:

1. Intr. Str. 1 Mai (Compozitorilor) cu Str. Braşov – (vizavi de Billa-Drumul Taberei)

2. Intr. Bulevardul Iuliu Maniu cu Şos. Virtuţii (vizavi de Cora)

3. Bulevardul Constructorilor intersecţie cu Calea Giuleşti

Cei care vor să doneze obiecte grele şi care nu pot fi transportate cu uşurinţă, beneficiază de spijin din partea Primăriei Sectorului 6 care asigură transport gratuit de la domiciliu până la punctele de donare. Pentru asta, donatorii trebuie să îşi facă o programare telefonică la următoarele numere: 0731.136.942 şi 0767.670.412.

Programările telefonice se pot face în perioada 22 martie-6 aprilie, între orele 9.00 şi 19.00. Iniţiatorii proiectului promit şi cadouri pentru donatori. Aceştia vor intra automat într-un concurs prin care pot câştiga 15 maşini de călcat, 10 calorifere şi 5 hote.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite