Scările rulante din pasajul de la Piața Universității vor fi schimbate după 15 ani

0
Publicat:

Scările rulante de la Piața Universității și lifturile din pasajul de la Piața Presei Libere vor fi schimbate, a anunțat Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan. Valoarea totală a investițiilor depășește 4 milioane de lei.

Scări rulante Universitate / Foto: Facebook / Nicușor Dan
Scări rulante Universitate / Foto: Facebook / Nicușor Dan

Administrația Străzilor București a lansat în SEAP procedurile pentru cele două achiziții. „Încă din 2008, de la modernizarea Pasajului Universității, cele opt scări rulante au avut probleme tehnice, fiind funcționale una sau două dintre ele de-a lungul timpului. Acum, vor fi achiziționate opt scări rulante noi, câte două pentru fiecare punct de acces din Piața Universității. Valoarea estimată a investiției este de 3.512.605 lei fără TVA, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este 03 august 2023”, a anunțat primarul general al Capitalei pe Facebook.

În ceea ce privește lifturile, el a precizat că vor fi cumpărate două noi, deoarece cele vechi au fost vandalizate.

„Valoarea estimată pentru această achiziție este de 600.000 lei fără TVA, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este 14 iulie 2023. Procedurile din SEAP pot fi consultate accesând linkurile de mai jos:https://www.e-licitatie.ro/.../c-notice/v2/view/100167763

https://www.e-licitatie.ro/.../simplifi.../v2/view/100187709”,  a mai scris Nicușor Dan.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite