“Roaba de cultură” a revenit în Parcul Herăstrău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O nouă ediţie a proiectului ,,Roaba de cultură” a început în acest week-end în Parcul Herăstrău, pe pajiştea Pescăruş.

,,Roaba de cultură" vine cu soluţii culturale gratuite de petrecere a timpului liber: muzică, dans, teatru, film, ateliere recreative, activităţi sportive şi multe altele. Aceste vor avea loc până la sfârşitul lunii septembrie.

“Prin acest proiect ne-am dorit să aducem cultura în natură, acolo unde sunt oamenii şi să venim cu o alternativă la petrecerea timpului liber prin activităţi culturale. Ne bucurăm că peste 50.000 de bucureşteni ne-au fost alături anul trecut şi promitem activităţi noi şi interesante şi în ediţia 2012. Vă aşteptăm pe toţi, cu drag, la ediţia din 2012", a spus Raluca Fişer, preşedintele Asociaţiei Green Revolution, cea care a iniţiat proiectul.

Pentru cei care aleg să rămână în Bucureşti în weekendul dinaintea zilei de 1 Mai, programul ,,Roabei de cultura" este:

Duminică, 28 august:

11.00 - 12.00 Teatru de păpuşi ,,Scufiţa roşie", trupa Hai Hui
17.00 - 18.00 Atelier de Reciclare recreativă Incubator 107 (bijuterii din creioane)
18.00 - 19.00 Atelier de Jonglerie Incubator 107
18.00 - 19.00 Spectacol de improvizaţie teatrală, trupa Freeze

Proiectul este organizat de Green Revolution, în parteneriat cu Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB) şi FiorArte.

Proiectul, desfăşurat într-un spaţiu multifuncţional din Parcul Herăstrău, pe pajiştea din zona Pescăruş, propune publicului concerte de muzică, cursuri de dans, ateliere de pictură şi olărit, diverse activităţi sportive, piese de teatru, proiecţii de filme etc.

Pasionaţii de lectură pot închiria cărţi, în mod gratuit, pe care le pot citi numai în spaţiul amenajat. Cei care vor dori să continue lectura a doua zi pot face o rezervare a cărţii pentru 24 de ore.

Accesul în zona ,,Roabei de cultură" este liber şapte zile pe săptămână, astfel: de luni până joi, în intervalul orar 10.00-22.00, iar de vineri până duminică, între orele 10.00 şi 02.00.


BucureștiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite