Reabilitarea termică a blocurilor din Sectorul 6 al Capitalei continuă. Peste 240 de blocuri au fost anvelopate termic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reabilitarea gratuită a blocurilor din sectorul 6 al Capitalei continuă, Primăria Sectorului 6 adăugând pe listă alte 32 de blocuri la care au început lucrările în această săptămână.

Autoritatea publică locală a aprobat contractele tehnice de execuţie a încă 32 de blocuri, iar săptămâna aceasta au fost demarate lucrările. Montarea schelelor este în desfăşurare, iar suma totală alocată pentru reabilitarea blocurilor din sectorul 6 se ridică la 85.571.814 de lei.

Până în 2014, Primăria Sectorului 6 a reabilitat 244 de imobile, suma cheltuită depăşind 125 de milioane de euro, fiind constituită din fonduri de la bugetul local, Banca Europeană de Investiţii şi Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

„Eficientizarea energetică este, pe de o parte, o directivă europeană ce trebuie respectată, dar reprezintă, în esenţă, un pas spre o viaţă mai bună pentru bucureşteni.  Imaginea Capitalei se îmbunătăţeşte, la fel şi condiţiile de trai ale comunităţii. Cu toate că procesul este costisitor şi dificil, nu am renunţat la reabilitare. Bugetul local este restrictiv, dar am reuşit să includem sumele necesare investiţiilor în reabilitarea blocurilor din sectorul nostru“, a declarat Rareş Mănescu, primarul Sectorului 6.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite