Rău de mic. Poliţiştii bucureşteni au prins un tânăr de 18 ani suspectat de comiterea mai multor infracţiuni de tâlhărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un tânăr de 18 ani a fost reţinut de poliţişti după ce a furat mai multe telefoane mobile
Un tânăr de 18 ani a fost reţinut de poliţişti după ce a furat mai multe telefoane mobile

Agenţi ai Poliţiei Capitalei au identificat şi reţinut sâmbătă un tânăr de 18 ani suspectat de comiterea a patru tâlhării. Infractorul este suspectat de smulgerea bunurilor şi folosirea violenţei.

Astfel, în perioada 18 – 22 februarie, Poliţia Capitalei a fost sesizată cu privire la comiterea mai multor fapte de tâlhărie în sectorul 5, de către aceeaşi persoană.

La scurt timp agenţii de siguranţă publică l-au urmărit şi prins pe suspect, acesta fiind dus ulterior la cea mai apropiată secţie de poliţie.

Furios şi iute

Judiciariştii bucureşteni au constatat faptul că tânărul este suspectat de comiterea într-o perioadă de doar câteva zile, a patru infracţiuni de tâlhărie, prin folosirea violenţei fizice.

Mai exact, în zilele de 18, 19, 20 şi 22 februarie, în timp ce se afla în sectorul 5 al Capitalei, suspectul, prin smulgere şi prin folosirea forţei fizice a deposedat mai multe persoane de patru telefoane mobile.

Prejudiciul în valoare de aproximativ 5.000 de lei, a fost recuperat în parte de către poliţiştii Capitalei şi înapoiat victimelor.

Cercetările sunt continuate de judiciariştii bucureşteni, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie, cu suspectul în stare de reţinere, acesta urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite