A fost dat dispărut de Valentine`s Day şi găsit de Dragobete

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ovidiu a dispărut în noaptea de 14 spre 15 februarie şi găsit pe 24 februarie FOTO Facebook
Ovidiu a dispărut în noaptea de 14 spre 15 februarie şi găsit pe 24 februarie FOTO Facebook

Corpul neînsufleţit al lui Ovidiu Adrian Codruţa, bărbatul de 29 de ani care a dispărut fără urmă în noaptea de 14 spre 15 februarie după ce a petrecut cu un prieten până târziu în noapte, a fost găsit duminică de detectivi particulari.

adevarul.ro a scris despre dispariţia bărbatului chiar la trei zile după ce Ovidiu a fost văzut ultima dată cu Cătălin, un prieten apropiat. ”S-a dus împreună cu prietenul lui, Cătălin, la un restaurant din zona unde locuia Ovidiu, de pe bulevardul Energeticienilor, unde se cântă manele. Ospătorul a spus că au ajuns la ora unu noaptea acolo şi că, deşi păreau destul de băuţi, au luat două sticle de vin”, a declarat pe 18 februarie pentru adevarul.ro sora lui Ovidiu, Sorina.

Tragedia face că de ceea ce le-a fost teamă familiei din păcate s-a adeverit. Corpul neînsufleţit al bucureşteanului de 29 de ani a fost identificat duminică pe Cheiul Dâmboviţei spre Glina, la ieşirea din Bucureşti, de către detectivi particulari care au acţionat benevol, potrivit realitatea.net. Aceştia au găsit geaca lui Ovidiu, în buzunarul căreia erau şi cheile de la casă. Autorităţile au fost alertate imediat ce cadavrul a fost găsit.  

Familia îndurerată este în continuare sceptică vis-a-vis de bărbatul cu care a fost văzut ultima data Ovidiu.

Potrivit Sorinei, sora lui Ovidiu, ospătarul care i-a servit pe cei doi bărbaţi joi noapte le-a spus că Ovidiu a stat circa o oră şi jumătate după care ar fi plecat împreună cu prietenul lui. Acesta l-ar fi lăsat acasă, apoi s-ar fi întors şi ar mai fi stat până la 4 dimineaţa în restaurant.

Pe de altă parte, prietenul cu care Ovidiu a ieşit în oraş, Cătălin, a fost contactat telefonic la scurt timp după dispariţie şi a povestit Sorinei o altă versiune.

Cătălin susţinea că prietenul lui ar fi intrat chiar într-un conflict cu un alt client de-acolo, motiv pentru care a fost dus acasă de un ospătar şi nu de el. Sora lui Ovidiu susţine că a doua zi Cătălin pleca înapoi în Italia, acolo unde acesta lucrează.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite