RATB şi Metrorex lansează biletele unice de călătorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Noul sistem de taxare comun pentru CFR, RATB si Mertorex. FOTO Mediafax
Noul sistem de taxare comun pentru CFR, RATB si Mertorex. FOTO Mediafax

RATB a reuşit să implementeze noul sistem de tarifare al celor trei tipuri de bilete unice. Începând de sâmbătă, 3 septembrie, biletele care pot fi folosite la metrou, cât şi pe toate mijloacele de transport în comun ale RATB vor fi disponibile la casele de bilete. Cele pentru CFR vor fi disponibile după ce vor intra în circulaţie liniile de pe inelul de cale ferată din jurul Bucureştiului.

Biletele vor fi disponibile la cele 229 de centre din reţeaua RATB, dar şi la cele 97 de puncte de vânzare din reţeaua Metrorex, după cum urmează:

- Bilet unic 60 de minute - bilet unic valabil timp de 60 de minute de la prima validare, cu număr nelimitat de validări în perioada de valabilitate atât la Metrorex, cât şi la RATB - 5 lei

·Bilet unic cu 10 călătorii de câte 60 de minute pentru fiecare călătorie - bilet unic multiplu cu 10 călătorii de 60 de minute, cu număr nelimitat de validări pentru fiecare călătorie în perioada de valabilitate atât la Metrorex, cât şi la RATB -30 lei

·Abonament unic de 1 zi - Abonament unic de 1 zi valabil timp de 24 de ore de la prima validare, cu număr nelimitat de validări în perioada de valabilitate atât la Metrorex cât şi la RATB -16 lei.

Noile bilete emise RATB nu vor fi valabile pe liniile Expres cu tarif special din reţeaua RATB. Totodată, biletele trebuie să fie verificate de fiecare dată atunci când se schimbă mijlocul de transport.

Abonamentul de o zi este valabil 24 de ore, de la prima validare şi acceptă ultima validare cu un minut înainte de expirarea duratei de valabilitate.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite