Radu Moraru: "Pe Mircea Badea nu l-am criticat niciodată!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În şedinţa de astăzi a Consiliului Naţional Al Audiovizualului (CNA) s-a dezbătut licenţa pentru postul 10TV. Noul post de televiziune 10 TV a primit la limită licenţa de la CNA cu şase voturi pentru şi patru împotrivă, după mai bine de două ore de discuţii.

Postul 10 TV a obţinut licenţa de la CNA

Christian Mititelu: Ce se va întâmpla în cazul în care vor exista conflicte între jurnaliştii postului şi jurnalişti unor posturi distribuite de RCS/RDS?

Radu Moraru: “Deşi mă atacă aproape în fiecare emisiune, eu pe Mircea Badea nu l-am atacat niciodată, eu am respectat mereu felul lui de a critica şi la urma urmei el face un pamflet, sigur că de multe ori mai şi exagerează.  Mai sunt nişte schimburi amicale. L-am atacat pe Adrian Ursu, care este finul meu, iar cu Victor Ciutacu am o relaţie foarte civilizată, păstrăm totuşi un echilibru", a spus directorul noului post, citat de paginademedia.ro.

"Naşul" va fi o emisiune cu aplaudaci

Răsvan Popescu (preşedinte CNA): Se schimbă ceva în formatul emisiunii Naşul?

Radu Moraru: “Este puţin mai lung, dar va fi spart de o producţie proprie locală la care lucrează oamenii noştri veniţi din zona ProTV. Încercăm să lansăm producţii proprii, nu să cumpărăm formate din afară pentru că oferta este destul de redusă. Naşul va avea un format mai light. Va fi o emisiune cu public şi vrem ca în timp aplaudacii să se transforme în fani ai emisiunii”, a declarat Radu Moraru.

Din 2011, noul post generalist al RCS&RDS se va concentra pe producţia locală.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite