RADET începe luni probele de căldură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Luni încep probele pentru testarea sistemului de încălzire din Bucureşti. FOTO Mediafax
Luni încep probele pentru testarea sistemului de încălzire din Bucureşti. FOTO Mediafax

Regia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice (RADET) Bucureşti a anunţat că de luni va începe testarea sistemului de încălzire, urmând ca furnizarea agentului termic să se facă după trei nopţi consecutive cu temperaturi de cel mult 10 grade Celsius.

Probele vor fi efectuate pe parcursul a trei zile consecutive, atât cât este necesar pentru echilibrarea sistemului de distribuţie şi furnizare a energiei termice şi vor avea loc în toate sectoarele din Capitală. Zonele în care se lucrează la modernizarea structurii de încălzire nu vor fi incluse în aceste teste.

Conform unui comunicat remis de RADET, „în funcţie de evoluţia temperaturilor exterioare, se va trece la furnizarea agentului termic pentru încălzire în regim permanent”.

RADET aminteşte asociaţiilor de locatari că cei care nu doresc să beneficieze momentan de căldură îşi pot regla, limita sau să refuze acest serviciu închizând vanele contoarelor de la subsolurile imobilelor.

De asemenea, instituţiile publice pot solicita furnizarea căldurii în regim permanent.

Regia precizează că, potrivit legii, debranşarea de la sistemul centralizat de încălzire nu se poate face în timpul sezonului rece. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite