Protestul de noaptea trecută, din Piaţa Universităţii, s-a lăsat cu peste 30 de amenzi atât pentru organizatori, cât şi pentru participanţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sute de bucureşteni au participat la protestul din Piata Universităţii. Aceştia nu au păstrat distanţa şi nici nu au purtat mască.
Sute de bucureşteni au participat la protestul din Piata Universităţii. Aceştia nu au păstrat distanţa şi nici nu au purtat mască.

30 de amenzi au fost date seara trecută în timpul protestului din Capitală. Sute de oameni au protestat, duminică noapte, în Piaţa Universităţii, faţă de noile restricţii impuse pentru limitarea răspândirii coronavirusului. Protestul s-a terminat în jurul orei 4.00.  Acţiuni asemănătoare au avut loc în mai multe oraşe din ţară.

În noaptea de duminică spre luni, în Piaţa Universităţii, s-a scandat, de sute de bucureşteni, ,,Jos masca”, dar şi lozinci anti-guvernamentale şi împotriva restricţiilor.

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a spus că au fost date peste 30 amenzi.

Au fost aplicate sancţiuni de către jandarmerie. Jandarmeria a păstrat calmul şi ordinea, însă au fost aplicate şi sancţiuni, în primul rând organizatorilor”, a spus Alin Stoica pentru Digi24.

Şi unii dintre participanţi au fost amendaţi. Înţeleg că au fost aplicate în jur de 30 sancţiuni în total”, a spus Stoica pentru aceeaşi sursă. 

Jandarmii spun că au dat 35 de amenzi şi că urmăresc imaginile filmate în cursul nopţii pentru a identifica şi alţi protestatari.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite