Primăria îl despăgubeşte pe Codrin Ştefănescu (PSD) cu 10 milioane de lei. Motivul: un teren de-al politicianului care stă în calea Bulevardului Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, s-ar putea să primească peste zece milioane de lei despăgubiri de la municipalitate pentru 15 hectare de teren. Primăria Capitalei are nevoie de terenul respectiv pentru a construi un drum nou, care să lege Bucureştiul de şoseaua de centură.

Politicianul Codrin Ştefănescu va fi despăgubit de Primărie cu aproximativ zece milioane de lei, pentru terenul de 31 de hecatre pe care acesta îl deţine împreună cu o asociată. Municipalitatea este dispusă ofere 22 de milioane de lei pentru terenul respectiv, potrivit Digi24.

Contactat de jurnaliştii postului de televiziune, politicianul a spus că nu ştia că va fi expropriat şi că cele 15 hectare de teren pe care le deţine a plătit 40 de mii de euro. Totodată, politicianul a spus că îşi va consulta avocatul, dar şi mai mulţi experţi imobiliari pentru a verifica dacă preţul oferit de municipalitate este mai mic decât cel al pieţei.

De asemenea, Ştefănescu a spus că nu intenţiona să-şi vândă terenul pentru că avea planuri pentru utilizarea acestuia.

Pe aceeşi temă:

Ştefănescu (PSD), către Băsescu: „Dacă are date suplimentare despre CFR Marfă, să le facă publice“

Codrin Ştefănescu (PSD): Licitaţiile de la DNA au fost câştigate de firme apropiate PDL. Morar să dea explicaţii

Codrin Ştefănescu (PSD): Dacă Parlamentul mai poate valida referendumul, e obligat să o facă

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite