Plimbări gratuite cu vaporaşul pe Lacul Herăstrău, în zilele de 30 aprilie şi 1 Mai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Capitalei, prin Administraţia Lacuri, Parcuri și Agrement București, oferă în zilele de 30 aprilie şi 1 mai tuturor vizitatorilor acces gratuit la traversările şi plimbările cu vaporaşele pe Lacul Herăstrău.

„Programul pentru navele de agrement de pe Lacul Herăstrău va fi în concordanţă cu minivacaţa din perioada următoare, astfel încât toţi vizitatorii să beneficieze de plimbări gratuite în zilele de 30 aprilie şi 1 Mai”, a declarat Radu Popa, directorul general al ALPAB.

În acest scop, navele Bucur, Băneasa, Otopeni, Dâmboviţa şi Aurora, cu o capacitate totală de 430 de locuri, vor fi disponibile pentru bucureşteni la Debarcaderul Central.

Cei care doresc sa fie mai activi pot închiria bărci cu rame la preţul de 5 lei/oră sau hidrobiciclete cu două locuri, respectiv 15 lei/oră pentru hidrobiciclete cu patru locuri. Sunt disponibile în acest moment 36 de hidrobiciclete şi 50 de bărci cu rame, urmând a se suplimenta numărul acestora în săptămânile următoare.

Începând cu 1 Mai, programul la Debarcaderul Central este de la 10.00- 20.00 în fiecare zi, iar bărcile cu rame și hidrobicicletele se vor închiria zilnic în intervalul 10.00-19.00.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite