Picnic la Palatul Mogoşoaia, de 1 Mai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Capitalei, prin Centrul Cultural “Palatele Brâncoveneşti”, îi invită pe bucureşteni la un picnic organizat la Palatul Mogoşoaia, în data de 1 Mai.

Primăria Capitalei pune la dispoziţie un spaţiul special amenajat pentru astfel de activităţi, într-un loc “încărcat de istorie, cultură şi cu multiple oportunităţi de petrecere a timpului liber”, după cum se arată într-un comunicat al municipalităţii.

În plus, zona este ideală pentru bucureştenii care nu vor putea petrece această zi la mare sau la munte, mai arată Primăria Capitalei. Municipalitatea va pune la dispoziţia cetăţenilor grătare şi saci menajeri pentru colectarea deşeurilor, aceştia având posibilitatea de a-şi organiza propriul picnic.

Primăria Capitalei s-a implicat încă de acum un an în acest proiect de amenajare de zone special destinate acestei activităţi în aer liber, cea de la Palatul Mogoşoaia fiind prima de acest gen. Până în prezent, au fost identificate şi alte spaţii ce vor fi amenajate, conform legii.

De 1 Mai, la Palatul Mogoşoaia va avea loc şi un spectacol cu muzică, dans şi teatru pentru copii. Evenimentul se va desfăşura între orele 10.00 şi 19.00, iar ansamblul Doina şi Havana Latin Band vor face ca atmosfera să fie una de sărbătoare. Invitatul special al zilei va fi Mircea Baniciu care va sustine un concert, împreună cu band-ul său. Pe tot parcursul zilei, organizatorii au pregătit o mulţime de surprize pentru toţi participanţii la picnic.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Footer Bucuresti
București


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri