Piaţa corporatiştilor, în Pipera

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Printre clădirile de birouri de pe Bulevardul Dimitrie Pompeiu a răsărit un complex de chioşcuri. Primăria Sectorului 2 construieşte aici prima piaţă din zonă, unde se va vinde de la brânzeturi până la articole de îmbrăcăminte. Denumit „Complex Piaţa Românească”, centrul agroalimentar va fi inaugurat la începutul lunii decembrie.

Astfel, miile de angajaţi care lucrează în zona Pipera nu vor mai fi nevoiţi să îşi cumpere fructe, legume sau produse de panificaţie doar din staţia de metrou Pipera atunci când le este foame. Moderna piaţă cu bucate tradiţionale va fi deschisă chiar în faţa gurii de metrou, iar reprezentanţii Primăriei Sectorului 2 susţin că în cele 16 spaţii comerciale se vor găsi de cumpărat produse tradiţionale din zona Ardealului.

Este vorba despre brânzeturi, mezeluri, pâine şi terminând cu produse naturiste de tip Plafar. Vor exista şi patru chioşcuri din lemn, de unde clienţii se vor putea aproviziona cu legume, fructe şi flori. Conform Primăriei Sectorului 2, beneficiara investiţiei, la etaj vor fi spaţii administrative, dar şi o zonă cu produse nealimentare, cum ar fi haine, parfumuri şi încălţăminte. În spatele pieţei este deja amenajată şi o parcare de peste 50 de locuri. Ieri, pe şantier, lucrările erau în toi, iar muncitorii dau zor să termine proiectul la timp.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite