Peste 35 de trenuri ajuns cu întârzieri mari în Gara de Nord, până la înlocuirea echipamentelor furate dintre staţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circulaţia trenurilor între staţiile Periş şi Buftea a fost reluată la ora 13.30 pe un fir. Instalaţia de dirijare a traficului a fost parţial reparată, astfel încât trenurile circulă în regim normal.

Potrivit companiei, în urma furtului componentelor de la sistemul de dirijare a traficului, circulaţia trenurilor de călători a fost grav afectată: peste 35 de trenuri au înregistrat întârzieri, la sosirea în Gara de Nord, cuprinse între 10 şi 70 de minute.

Remedierea totală a defecţiunilor produse va fi finalizată în jurul orei 15.30, când traficul feroviar se va desfăşura în condiţii normale pe ambele fire.

Peste noapte, hoţii au furat bucăţi din echipamentele de semnalizare a trenurilor. Persoanele neidentificate au devastat dulapurile echipamentelor de semnalizare, au spart 20 de prize, au furat peste 60 de relee şi 4 redresoare, informează  Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA.

Circulaţia trenurilor între staţiile Periş şi Buftea s-a desfăşurat „la cale liberă”, cu verificarea pe teren a poziţiei aparatelor de cale pe toate secţiunile afectate.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite