Palatul Cotroceni va fi iluminat în roz cu ocazia Zilei Internaţionale a luptei împotriva cancerului de sân

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Palatul Cotroceni va fi iluminat marţi, începând cu ora 19,00, în culoarea roz, de Ziua Internaţională a luptei împotriva cancerului de sân, în semn de solidaritate şi empatie cu femeile care s-au confruntat sau se confruntă cu această afecţiune, informează un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

„Menirea acestui demers este de conştientizare asupra importanţei prevenţiei şi depistării precoce a cancerului de sân. Cancerul este, din nefericire, cea mai urgentă problemă de sănătate publică la nivel mondial, iar ţara noastră nu face excepţie. Cancerul de sân este a doua cea mai frecventă formă de cancer în România şi în multe cazuri boala este depistată atunci când se află deja în stadiu avansat. Românii conştientizează din ce în ce mai mult importanţa prevenţiei şi a informării asupra menţinerii propriei sănătăţi, iar acţiunile de tipul celei de astăzi contribuie la acest lucru”, se arată în comunicat, conform agerpres.ro. 

Administraţia Prezidenţială marchează, pentru al patrulea an consecutiv, Ziua Internaţională a luptei împotriva cancerului de sân.

București


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri