Cazul poliţistei care acuză c-a fost hărţuită sexual ani la rând de ofiţerul superior. Teoria potrivit căreia tânăra s-a revoltat fiindcă nu putea cânta la nunţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără agentă de Poliţie, care-şi desfăşura activitatea în Secţia Centrul Vechi din Capitală, şi-a acuzat superiorul că a hărţuit-o sexual timp de mai multe luni. Poliţista susţine că fostul său şef i-ar fi spus că nu-i va da atribuţiile de serviciu dacă nu-i acceptă avansurile.

Lăcrămioara Reuţ este o tânără absolventă a Şcolii de Poliţie din Câmpina. Ea a activat până în această vară în secţia Centrul Vechi din Capitală, de unde şi-a cerut transferul la Suceava. Transferul a fost aprobat, iar poliţista va lucra de acum în Biroul de Logistică al Poliţiei Suceava. Deocamdată, ea nu s-a prezentat la noul loc de muncă. 

Înainte de apleca de la Bucureşti, potrivit observator.tv,  tânăra i-a făcut o plângere penală superiorului său, pe care-l acuză că timp de mai multe luni i-ar fi făcut avansuri.

"Pentru că îl tot refuza, poliţista nu primea libere şi i se spunea că va patrula mereu pe jos, fără maşină. Poliţista susţine că în perioada verii a fost ameninţată că nu va mai primi atribuţii de serviciu daca nu îi va accepta avansurile", transmite sursa citată. 

 Direcţia Generală a Poliţiei Municipiului Bucureşti a transmis un comunicat de presă oficial cu privire la acest subiect: „În data de 19 septembrie a.c., un agent de poliţie (femeie) a prezentat un raport, în care sesiza că un ofiţer şef de birou ar fi avut faţă de ea un comportament şi un limbaj indecent. În aceeaşi zi, conducerea Poliţiei Capitalei a dispus verificări prin structura centrală de control intern. Au fost audiate mai multe persoane, urmând ca această procedură sa se indeplinească şi cu poliţistul reclamat, care în această perioadă nu s-a aflat în ţară.

La finalizarea audierilor şi verificărilor urmează a se propune măsuri legale. Reiterăm că Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti nu tolerează nicio abatere de la codul deontologic şi de la legile în vigoare”.

Lăcrămioara Reuţ este şi interpretă de muzică populară. Pe de altă parte, sunt surse neoficiale care susţin că scandalul s-ar fi iscat pentru că poliţista era nemulţumită că nu primea liber în weekend ca să cânte la nunţi.

SuceavaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite