O persoană a murit după ce a fost lovită de metrou la staţia Piaţa Romană, în galeria subterană

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Bogdan Enache/ O nouă tentativă de sinucidere la metrou
FOTO Bogdan Enache/ O nouă tentativă de sinucidere la metrou

O posibilă tentativă de sinucidere a avut loc joi la metrou la staţia Piaţa Romană, la doar o zi după ce un tânăr a încercat să se sinucidă la staţia Costin Giorgian. Începând cu ora 15:00,  circulaţia trenurilor de metrou a fost reorganizată pe Magistrala 2 în sistem pendulă, între Universitate-Berceni şi Aviatorilor-Pipera, iar staţiile Romană şi Victoriei au fost închise.

UPDATE 16.30 Circulaţia trenurilor a revenit la normal după mai bine de o oră de la accident. 

UPDATE Persoana este decedată. Din cauza leziunilor, sexul nu a putut fi determinat cu exactitate de medicul smurd, au transmis reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

„Reorganizarea este făcută ca urmare a lovirii unei persoane de către un tren de metrou, posibila tentativa de suicid. Urmează ca ancheta de cercetare să stabilească condiţiile în care s-a produs evenimentul.

Persoana a fost lovită la staţia Piaţa Romană,  la aproximativ 50 m de peron, în galeria subterană.

La faţa locului au ajuns atât echipele medicale SMURD, cât şi Salvatarii Metrou pentru a acorda  primul ajutor.

Metrorex va comunica reluarea circulaţiei trenurilor de metrou în condiţii normale“, au transmis reprezentanţii Metrorex.

Aceştia au adăugat că deocamdată nu se poate circula între Piaţia Victoriei şi Universităţii. Trenurile pleacă de la Pipera cu călători şi circulă până la Aviatorilor. 

În acest moment acţionează Detaşamentul Special de Salvatori, descarcerare si SMURD. Se aşteaptă scoaterea de sub tensiune a magistralei pentru a putea permite accesul in condiţii de siguranţă a salvatorilor.

Nuami Dinescu, mesaj emoţionant după recentele cazuri de suicid de la metrou: „Vă implor, ridicaţi-vă privirea către oamenii din jur“

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite