Noi sensuri unice în cartierul Bucureştii Noi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sens unic

Primăria Sectorului 1 continuă programul de fluidizare a traficului pe străzile secundare din această zonă administrativă şi introduce noi sensuri unice pe două artere din cartierul Bucureştii Noi. Începând de miercuri, 1 aprilie, în baza avizului Comisiei Tehnice de Circulaţie din Primăria Capitalei, se va circula într-un singur sens pe străzile Berveni şi Aurel Băieşu.

Astfel, şoferii vor circula după cum urmează:

Pe strada Berveni -  se va circula în sens unic dinspre bulevardul Bucureştii Noi spre strada Fabrica de Cărămidă

Pe strada Aurel Băieşu - se va circula în sens unic dinspre strada Stănileşti spre bulevardul Bucureştii Noi

Introducerea sensurilor unice pe străzile secundare oferă, pe lângă alternative de fluidizare a traficului, soluţii pentru locuri de parcare, întrucât se poate parca pe ambele laturi ale străzii, fără ca circulaţia rutieră să fie obstrucţionată. Până acum, prin introducerea sensurilor unice, Primăria Sectorului 1 a creat peste 100.000 de noi locuri de parcare.

Programul de introducere a sensurilor unice pe străzile secundare din Sectorul 1 a fost demarat la sfârşitul anului 2007. Până în acest moment, Primăria Sectorului 1 a introdus sensuri unice pe o treime din străzile secundare din zonele Nicolae Titulescu, Calea Griviţei, bulevardul Ion Mihalache, Buzeşti, Aviaţiei, bulevardul Expoziţiei, Cartierul Băneasa, Dorobanţi, Floreasca şi Romană.


 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite