Nicuşor Dan: Au fost plătite exproprierile pentru lărgirea la trei benzi pe sens a străzii Iuliu Haţieganu

0
Publicat:

Primarul general al Capitalei anunţă că a plătit exproprierile pentru continuarea lucrărilor la Străpungerea B-dul Nicolae Grigorescu - Splai Dudescu - Intersecţie Calea Vitan Bârzeşti, etapa a II-a.

Nicușor Dan. FOTO Facebook PMB
Nicușor Dan. FOTO Facebook PMB

„10,3 milioane lei vor ajunge astfel în contul de afectațiune specială, la dispoziția celor 16 proprietari ai imobilelor situate pe strada Iuliu Hațieganu, acolo unde au fost fost necesare exproprierile”, a scris Nicușor Dan pe Facebook.

Execuția proiectului presupune lărgirea la trei benzi pe sens a străzii Iuliu Hațieganu, între pasajul peste Dâmbovița și Calea Vitan, pe o lungime de 1,3 kilometri.

Potrivit edilului, această arteră va crea o legătură între sudul și estul Capitalei, fluidizând traficul între cartierele din sectoarele 3 și 4.

„De asemenea, vor fi amenajate trotuarele, se va moderniza și extinde sistemul de iluminat public, se vor devia/reloca rețelele de utilități existente și se vor face lucrări de semaforizare. Toate aceste lucrări vor contribui la creșterea siguranței traficului auto și pietonal și a vitezei medii de deplasare, la diminuarea efectelor poluării aerului, precum și la reducerea timpului de staționare în trafic”, mai spune Nicușor Dan.

Proiectul este realizat în parteneriat cu Primăria Sectorului 3 și Primăria Sectorului 4. Primăria Capitalei finanțează exproprierile, iar primăriile celor două sectoare asigură execuția lucrărilor.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite