Nicuşor Dan anunţă că a fost închisă o altă datorie lăsată de fostul primar Gabriela Firea: Am virat banii către Compania Municipală Iluminat Public

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă /  Inquam Photos / George Călin
FOTO Arhivă /  Inquam Photos / George Călin

Nicuşor Dan, primarul General al capitalei, a anunţat vineri, într-o postare pe Facebook, că a mai fost achitată o datorie lăsată fostul primar Gabriela Firea. Este vorba de acoperirea sumei de 10 milioane de lei către Compania Municipală Iluminat Public.

„Am reuşit în sfârşit să virăm către Compania Municipală Iluminat Public ultimele două milioane de lei pentru acoperirea datoriei totale de 10 milioane de lei, care ne-a rămas de la iluminatul festiv angajat de Gabriela Firea pentru decembrie / ianuarie 2020-2021. Închidem astfel, la un an şi jumătate, încă o datorie lăsată bucureştenilor de fostul primar general. Plătim însă în continuare pentru autobuzele Otokar, restanţele la încălzire sau datoria STB către ANAF”, a precizat Nicuşor Dan.

„Şi plătim mai ales, cu toţii, pentru lipsa de viziune şi indolenţa Gabrielei Firea, care – în loc de modernizarea termoficării, infrastructură de transport şi dezvoltare urbană sănătoasă – ne-a dat festivaluri, beculeţe şi o mare doză de dispreţ pentru viitorul acestui oraş”, a adăugat Nicuşor Dan.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite