Milioane de euro pentru ridicarea unei clădiri de birouri, în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Afaceristul va investi în jur de 7 milioane de euro FOTO Adevărul
Afaceristul va investi în jur de 7 milioane de euro FOTO Adevărul

Omul de afaceri grec Gkotsis Anastasios, care a dezvoltat în Bucureşti clădirea de birouri Polonă 68, va investi în jur de şapte milioane de euro pentru construcţia unei clădiri de birouri din zona Calea Floreasca. Terenul pe care urmează să fie ridicat imobilul a fost cumpărat anul trecut de la compania Willbrook Internaţional, potrivit Mediafax.

Terenul măsoară în jur de 1.500 de metri pătraţi şi a fost achiziţionat anul trecut cu 1,5 milioane de euro, fiind situat pe strada Gheorghe Ţiţeica. După ce clădirea va fi terminată, acesta va avea o suprafaţă pe etaj cuprinsă între 925 şi 1.025 de metri pătraţi.

Printre dotările clădirii de opt etaje, care va fi clasificată verde, se vor găsi o parcare cu 90 de locuri subterane şi 10 locuri supraterane, iar suprafaţa construită a clădirii va avea 12.500 de metri pătraţi, mai arată agenţia de presă Mediafax.

Gkotsis Anastasios a fost unul dintre investitorii care au dezvoltat clădirea de birouri Polonă 68 Business Center, investiţie de 15 milioane de euro.  

Pe aceeaşi temă:

FOTO VIDEO Primii „locatari“ s-au instalat în Sky Tower. Raiffeisen Bank şi-a mutat sediul în cea mai înaltă clădire din România

INFOGRAFIE Sky Tower, making of: cum a crescut cea mai înaltă clădire din România

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite