Metrorex vrea să modernizeze instalaţiile de ventilaţie de la metrou. Contractul se ridică la peste 27 de milioane de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Metrorex a anunţat că a demarat procedura de atribuire a contractului de achiziţie publică ce vizează modernizarea instalaţiilor de ventilaţie de pe magistralele 1, 2 şi 3. Valoarea totală a proiectului depăşeşte 27 de milioane de lei.

„În vederea modernizării instalaţiilor de ventilaţie ale metroului din Bucureşti, S.C. METROREX S.A. a demarat procedura de atribuire a contractului de achiziţie publică având ca obiect «Modernizarea instalaţiilor pe magistralele 1, 2, 3 şi TL. Instalaţii de ventilaţie. Tronsonul Petrache Poenaru (Semănătoarea)  – Timpuri Noi»“, anunţă conducerea metroului.

Anunţul de participare a fost publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) pe site-ulwww.e-licitatie.ro, în data de 7 octombrie, iar procedura de atribuire este una deschisă, şedinţa de deschidere a ofertelor va avea loc pe 26 noiembrie, ora 12.00.

Peste 27 de milioane de lei

Valoarea estimată a contractului este de 27.416.880 lei (incluzând valoarea de 1.233.236 lei aferentă cheltuielilor diverse şi neprevăzute), criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut. Durata estimată pentru executarea lucrărilor este de 12 luni.

Banii necesari realizării proiectului vin din fondurile europene neramburasabile obţinute în cadrul Programului Operaţional Sectorial Transport şi de le bugetul de stat.

„Scopul procedurii de achiziţie este contractarea lucrărilor necesare pentru modernizarea instalaţiilor de ventilaţie pe tronsonul Petrache Poenaru (Semănătoarea) – Timpuri Noi, respectiv staţiile Petrache Poenaru, Grozăveşti, Eroilor, Izvor, Piaţa Unirii1, Timpuri Noi şi interstaţiile Petrache Poenaru-Grozăveşti, Eroilor-Grozăveşti, Izvor-Eroilor, Piaţa Unirii1-Izvor, Timpuri Noi-Piaţa Unirii1“, au mai precizat oficialii Metrorex.

BucureștiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite