Mai multe bilete pentru concertul Red Hot Chili Peppers, datorită fanilor insistenţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizatorii concertului Red Hot Chili Peppers au suplimentat categoria Gold Circle cu încă 500 de locuri, pentru fanii care nu au apucat încă să-şi cumpere bilet la show-ul din 31 august 2012.

Biletele puse iniţial în vânzare pentru concertul trupei americane, care va avea loc pe 31 august 2012, pe Arena Naţională din Bucureşti, au fost epuizate încă din primele zile.

Datorită fanilor care au făcut presiuni asupra organizatorilor, categoria de bilete Gold Circle a fost suplimentată cu încă 500 de locuri.

Decizia a fost luată ca urmare a numărului foarte mare de solicitări primite din partea publicului după ce stocul iniţial a fost epuizat. Categoria Gold Circle a fost prima declarată sold-out.  

„Interesul publicului faţă de acest eveniment a fost evident încă din primele zile după anunţul oficial: categoria Gold Circle a fost sold-out în doar două săptămâni. Prin urmare, am luat în calcul efectuarea unor modificări de ordin logistic astfel încât să putem acomoda încă 500 de fani“, a explicat Laura Coroianu, CEO în cadrul Emagic, firma organizatoare.

Concertul Red Hot Chili Peppers va avea loc pe 31 august 2012, în incinta stadionului din Bucureşti, Arena Naţională, iar biletele sunt disponibile pe site-ul www.myticket.ro, sau din reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu şi Sala Palatului.

Astfel, categoriile de preţuri sunt următoarele:

•    Gazon – 130 de lei
•    Gold Circle – 275 de lei
•    Peluza II Sud – 155, 185 şi 215 lei
•    Tribuna II – 265, 305 şi 375 de lei
•    Tribuna I – 265, 305, 375 şi 495 de lei

Însă, pentru cei care chiar vor să se răsfeţe, organizatorii au pus la dispoziţia lor un număr limitat de bilete VIP, care includ cele mai bune locuri din
stadion, dar şi o serie de servicii de cinci stele. Locurile VIP costă 1.000 de lei şi pot fi comandate doar de pe site-ul www.myticket.ro.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite