Jaf ca-n filme pe Centura Capitalei: sute de telefoane, furate dintr-o dubă. Polițiștii au dat de hoți, dar n-au reușit să-i prindă

0
Publicat:

Șoferul unei dube care tocmai încărcase sute de telefoane mobile noi dintr-un depozit de lângă București a rămas fără marfă după ce mai mulți bărbați l-au amenințat și i-au furat telefoanele, potrivit Digi24.

Poliția îi caută în continuare pe hoți. FOTO Facebook Poliția Română
Poliția îi caută în continuare pe hoți. FOTO Facebook Poliția Română

Jaful a avut loc pe Centura Capitalei. 

Mașina folosită de hoți a fost găsită de poliție, câteva ore mai târziu, abandonată pe câmp, unde a fost găsită.

Autorii furtului au transferat telefoanele într-o altă mașină, care apoi a fost trasă pe dreapta de poliție pentru că avea probleme cu luminile, potrivit unor surse Digi24.

Au reușit să fugă

Bărbatul aflat la volan a demarat în trombă cu polițiștii pe urme. Hoții au abandonat apoi și acest autovehicul, tot pe un câmp, luând cu și o parte dintre telefoanele furate.

Poliția îi caută în continuare pe hoți.

Amintim că, în luna iunie a acestui an, autorul unui furt de telefoane mobile, descoperit de polițiști cu ajutorul unei amprente pe care a lăsat-o la fața locului, a fost condamnat la închisoare cu suspendare. Jaful a durat fix 60 de secunde.

În urmă cu trei ani, doi bărbați au sustras dintr-o autoutilitară, ce se afla staţionată pe DN 6, în localitatea Orşova, 330 de telefoane mobile.

Polițiștii i-au descoperit pe făptași și au efectuat cinci percheziţii domiciliare în dosarul deschis pentru furt calificat. Au indisponibilizat peste 9.000 de euro, 55.000 de lei şi mai multe telefoane.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite