Incidente în timpul furtunii din Capitală: Doi copaci s-au prăbuşit peste şapte maşini, iar tramvaiele de pe linia 40 şi-au modificat traseul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şapte maşini au fost avariate în timpul furtunii FOTO Adevărul
Şapte maşini au fost avariate în timpul furtunii FOTO Adevărul

Şapte autoturisme au fost avariate în urmă cu puţin timp, după ce doi copaci s-au prăbuşit peste acestea, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti. Nimeni nu a fost rănit, pentru că maşinile erau parcate.

Doi copaci s-au prăbuşit în timpul furtunii din Capitală peste şapte autoturisme care se aflau parcate pe Aleea Dealul Mitropoliei.

„Un copac a căzut peste trei autoturisme, în timp ce altul a căzut peste patru autoturisme. Acesta a fost singurul incident din Bucureşti raportat la noi“, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU, Daniel Vasile. 

Linia de tramvai, inundată

Constantin Tobescu, reprezentantul Regiei Autonome de Transport Bucureşti, a declarat că în ceea ce priveşte circulaţia transportului public există o singură problemă în zona bulevardului 1 Decembrie cu strada Postăvarului. 

„Tramvaiele de pe linia 40 se întorc la Faur, pentru că în zonă s-a acumulat apă. Este ceva mai complicat la tramvaie, există şi curent electric şi este necesar să fie toată lumea în siguranţă până degajăm apa“, a declarat Tobescu. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite