Incendiul din Sectorul 1 a fost stins. O tânără intoxicată cu fum, dusă la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incendiul care a izbucnit, vineri, la un magazin şi un restaurant aflate în Sectorul 1 al Capitalei, pe Calea Griviţei, a fost stins.   o tânără de 22 de ani primind îngrijiri şi fiind transportată la Spitalul Elias, după ce s-a intoxicat cu fum şi a avut un atac de panică, potrivit reprezentanţilor ISU Bucureşti.

Incendiul a fost semnalat în jurul orei 12.30, iar suprafaţa afectată de flăcări este de aproximativ 150 de metri pătraţi, nefiind înregistrate victime, după cum a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile, potrivit Mediafax. La faţa locului au intervenit nouă autospeciale.

"Femeia respectivă era în interiorul restaurantului, a evacuat persoanele şi a încercat să stingă flăcările cu un extinctor, însă nu a reuşit şi abia apoi a sunat la numărul de urgenţă 112. S-a intoxicat cu fum, a primit îngrijiri medicale la faţa locului şi apoi transportată la Spitalul Elias", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Daniel Vasile, citat de Mediafax.

Suprafaţa afectată de incendiu este de circa 150 de metri pătraţi, toate bunurile din interior fiind distruse de focul care s-a extins la acoperiş, pe care l-a distrus în totalitate.

Pe aceeaşi temă:

UPDATE Două incendii au izbucnit la Galleria Mall din Arad. Clienţii evacuaţi

FOTO UPDATE Incendiul de la Iulius Mall Cluj a fost stins. Complexul comercial s-a redeschis

La un pas de tragedie. Salariaţii unui magazin din Mall-ul Galaţiului au reuşit să stingă un incendiu înainte de a se extinde

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite