Incendiu puternic izbucnit la o casă şi extins la mansarda şi la ultimul etaj al unui bloc din Capitală. Trei persoane au fost rănite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei persoane au fost rănite în urma unui incendiu puternic izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă la o casă din Sectorul 4 al Capitalei, flăcările extinzându-se la mansarda unui bloc învecinat, cu propagare către etajul al treilea al imobilului. Pompierii intervin cu 13 autospeciale şi s-au constituit echipe de căutare pentru evacuarea locatarilor şi verificarea locuinţelor.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov au anunţat că incendiul a izbucnit la o casă de pe strada Iordache Năstase şi s-a extins la un bloc învecinat, care are mansardă şi trei etaje.

Potrivit ISU, ard podul casei şi mansarda blocului în mare proporţie, iar flăcările s-au propagat la etajul al treilea, atât pe verticală (pe faţadă), cât şi pe orizontală.

„În acest moment se acţionează de la înălţime, utilizând autoscară, pe ambele capete ale blocului şi de la nivelul solului pentru limitarea propagării la vecinătăţi Se acţionează cu 13 autospeciale de stingere, patru autoscări şi trei ambulanţe 3 SMURD", au precizat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov.

În urma incendiului, trei persoane au fost rănite.

De asemenea, au fost constituite echipe de căutare-salvare pentru evacuarea locatarilor şi verificarea spaţiilor interioare, în măsura în care acest lucru a fost posibil.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite