Incendiu în sectorul 5 al Capitalei. Trei maşini au luat foc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Două dintre maşinile care au ars în această noapte, au fost distruse în totalitate FOTO Arhivă Adevărul
Două dintre maşinile care au ars în această noapte, au fost distruse în totalitate FOTO Arhivă Adevărul

Trei maşini care erau parcate pe o stradă din sectorul 5 al Capitalei au luat foc în noaptea de marţi spre miercuri, două dintre acestea fiind distruse aproape în totalitate.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Daniel Vasile, a declarat miercuri, că incendiul a izbucnit în jurul orei 01.10 dimineaţa pe strada Drumul Cooperativei din sectorul 5.

La faţa locului au fost trimise două echipaje de stingere cu apă şi spumă, un echipaj de prim ajutor şi un echipaj de descarcerare de la Detaşamentul Bujoreni. Incendiul a fost stins în aproximativ 30 de minute.

În urma incendiului, două autoturisme au fost distruse în proporţie de peste 90%. A treia maşină a fost mai puţin avariată, a precizat Daniel Vasile.

Poliţiştii bucureşteni fac verificări în acest caz, urmând să stabilească, în urma cercetărilor făcute la faţa locului şi a raportului ISU, dacă incendiul a izbucnit accidental sau dacă a fost provocat, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Alexandru Niculae.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite