Hoţii de fier vechi fac mersul trenurilor. Întârzieri de 417 minute pe tronsonul Bucureşti - Ploieşti după ce s-au furat 130 de relee

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Toate cele 18 trenuri care au circulat în această dimneaţă pe ruta Bucureşti – Ploieşti au înregistrat întârzieri cumulate de 417 minute datorită unui furt de proporţii produs în noaptea de 3 spre 4 iunie. 

Persoane încă neidentificate au reuşit să sustragă 130 de relee din componenţa instalaţiei de dirijare a traficului pe relaţiile Ploieşti Est – Ploieşti Sud şi Crivina – Brazi. Acest lucrtu a dus la înregistrarea unor întârzieri majore la sosire în staţia Bucureşti Nord a tuturor trenurilor care sosesc şi pleacă din sau spre Moldova şi Ardeal.

CFR a trimis încă de dimineaţă  echipe de intervenţie feroviare pentru a înlocui componentele feroviare sustrase şi de remediere a defecţiunilor survenite la instalaţiile de dirijare a traficului, în urma furtului. Până la finalizarea lucrărilor de remediere a defecţiunilor şi de înlocuire a celor 130 de relee sustrase, toate trenurile sosesc şi pleacă cu întârzieri din Gara de Nord.

 Dacă vor fi prinşi, hoţii vor fi sancţionati cu amendă de la 20.000 lei la 40.000 ,  şi vor achita, pe lângă amenda contravenţională, şi un tarif de despăgubire, în cuantum egal cu valoarea elementelor feroviare în cauză, şi a manoperei aferente.

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de aceste acţiuni de sustragere a componentelor feroviare, care de altfel produc şi perturbaţii majore în circulaţia şi manevra trenurilor, şi îi asigură că toate măsurile operative întreprinse au ca principal scop derularea circulaţiei în condiţii de siguranţă şi fără întârzieri.

BucureștiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite