Hoţ de locuinţe de 60 de ani, prins de poliţiştii bucureşteni: a spart cel puţin patru case în ultimele luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La data de 19 septembrie 2011, poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale de la Secţia 23 l-au prins pe un şprinţar cunoscut din Ilfov, care a spart foarte multe locuinţe în Capitală. Metoda folosită: „chei potrivite“ sau pontoarcă.

La data de 9 mai, folosindu-se de chei potrivite (pontoarcă), hoţul a pătruns într-o locuinţă din Calea Vitan, sectorul 3, de unde a furat un laptop, un aparat foto şi bijuterii din aur şi argint. Prejudiciul înregistrat: aproximativ 8.000 de lei, nu a fost recuperat. La 1 iulie,  prin acelaşi mod de operare, el a pătruns într-o locuinţă din Aleea Barajul Uzului de unde a sustras mai multe bijuterii din aur. Prejudiciul, în valoare de 5.000 de lei, a fost recuperat;

Chiar şi la începutul lunii acesteia, şprinţarul a pătruns într-o locuinţă din Aleea Baraj Bicaz de unde a sustras suma de 150 lei şi băuturi alcoolice, prejudiciul, de aproximativ 300 de lei, nefiind recuperate. Pe 6 septembrie, el a pătruns într-o locuinţă din str. Lucreţiu Pătrăşcanu, sectorul 3, de unde a sustras un laptop şi produse cosmetice, prejudiciul, de aproximativ 2.000 de lei, fiind recuperat în proporţie de 25%.

În baza unei autorizaţii de percheziţie emisă de Judecătoria Sectorului 3, poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa lui, ocazie cu care au fost recuperate o parte din bunurile sustrase, precum şi alte bunuri provenite din săvârşirea de infracţiuni.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei 23, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite