Gură de aer pentru șoferii bucureșteni. O nouă parcare supraetajată va fi construită în sectorul 2

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O parcare cu etaj va fi construită în sectorul 2 până la sfârșitul anului 2013. O veste îmbucurătoare este că bucureștenii vor putea închiria locuriel de parcare la preț de parcare de reședință. 

Parcarea va fi amplasată pe Șoseaua Pantelimon, având o capacitate de 72 de locuri și o suprafață de 530 de metri pătrați, scrie b365.ro. Noul spațiu va fi construit de Administraţia Domeniului Public (ADP) Sector 2.

„Urmează să întocmim studiul de fezabilitate şi proiectul tehnic şi, ulterior, vom solicita finanţarea. Până la sfârşitul lunii octombrie va fi gata proiectul tehnic, urmând ca apoi să fie aprobaţi indicatorii tehnico-economici în Consiliul Local‟, a declarat pentru b365.ro primarul sectorului 2, Neculai Onţanu.

Lucrările la parcajul auto vor fi finalizate până la sfârșitul anului 2013, iar cele 72 de locuri de parcare vor fi închiriate locatarilor din zonă. Planul Urbanistic de Detaliu (PUD) a fost aprobat la ultima şedinţă de Consiliu Local Sector 2, finanţarea fiind asigurată din bugetul local.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite