FOTOGALERII Chiriași de lux: 7.000 de euro pe lună, pentru vedere la Herăstrău. Topul celor mai scumpe chirii din Capitală!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Situate în zone de top ale Bucureștiului, apartamentele luxoase de închiriat oferă panorame ca-n filme, mobilier elegant și tehnologie de ultimă generație. Chiriile lunare sunt pe măsură, ajungând până la câteva mii de euro.

Cel mai scump apartament de închiriat din Capitală este un penthouse din nordul orașului, pentru care doritorii trebuie să plătească 6.900 de euro pe lună, plus comision, potrivit imobiliare.ro, principalul portal imobiliar din țară. Locuința high-class se află în sectorul 1 și beneficiază de o vedere panoramică asupra Parcului Herăstrău.

Încălzire în pardoseală și videointerfon

Apartamentul se întinde pe ultimele două etaje ale unui imobil cu șase nivele, construit în 2010, și are o suprafață de 270 de metri pătrați. Locuința are cinci camere, o bucătărie, cinci băi, două balcoane și două garaje. Chiriașii vor dispune de un set complet de dotări de lux, cum ar fi jacuzzi, sistem de alarmă ultra-performant, porți cu telecomandă, videointerfon, încălzire în pardoseală și multe altele. Apartamentul este disponibil prin intermediul agenției imobiliare GoldenKey Premium.

Apartamentul cu cea mai mare chirie din Capitală Apartamentul cu cea mai mare chirie din Capitală
image

CLICK pe fotogalerie pentru a vedea mai multe imagini cu penthouse-ul de lângă Herăstrău!

Penthouse lângă parc

Pe locul secund în topul celor mai scumpe chirii din Capitală se află tot un penthouse din zona Herăstrău, pentru care chiriașii trebuie să scoată din buzunar 5.300 de euro pe lună, plus comision. Apartamentul se află la ultimul etaj al unui imobil cu șase nivele, construit în 2008, și are o suprafață de 163 de metri pătrați.

Apartament de lux din nordul Capitalei Apartament de lux din nordul Capitalei Apartament de lux din nordul Capitalei

CLICK pe fotogalerie pentru a vedea mai multe imagini cu apartamentul de lux!

Panorama asupra Parcului Herăstrău și terasa de 175 de metri pătrați cu ieșire din fiecare cameră fac din penthouse-ul de pe Șoseaua Nordului o locuință exclusivistă. Apartamentul dispune de patru camere, patru băi și o bucătărie și este disponibilă la agenția Coldwell Banker Pipera.

Terase de 300 de metri pătrați

O altă locuință de închiriat de lux este un apartament cu nouă camere din zona Dorobanți, pentru care chiriașii trebuie să plătească 5.000 de euro pe lună. Căminul luxos și rafinat se află la parterul unei clădiri moderne construită în 2007 și are o suprafață utilă de 400 de metri pătrați.

image
Locuință de lux cu terase de 300 de metri pătrați Locuință de lux cu terase de 300 de metri pătrați

CLICK pe fotogalerie pentru a vedea mai multe imagini cu apartamentul din zona Dorobanți!

Pe lângă cele patru băi și o bucătărie, apartamentul beneficiază și de un garaj, dar și de două terase spațioase cu o suprafață totală de 300 de metri pătrați. Proprietatea poate fi găsită la agenția imobiliară Gavriliu.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite