FOTOGALERIE Milionarul de la Loto se teme de interlopi! Şi-a blindat casa cu camere de supraveghere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghe D., câştigătorul premiului de 7,2 milioane de euro de la Loto 6/49 şi-a montat camere video, care să-i supravegheze locuinţa, de frica hoţilor.

Stă liniştit în faţa calculatorului şi vede tot ce mişcă în jurul casei lui. Pentru asta a angajat o firmă profesionistă care i-a montat trei camere. Una dintre ele este amplasată pe gard, de unde vede toată strada, alta pe balconul casei, unde are vizibilitatea la curte, şi alta pe marginea acoperişului, care e îndreptată spre intrarea în casă, scrie Click!.

Până şi pe poartă, bucureşteanul a lipit un afiş care anunţă prezenţa camerelor video. Pentru acest sistem de supraveghere, Gheorghe D. a scos din buzunar în jur de 1.500 de lei.

Hoţii îl obligă să sea în casă

De frica interlopilor, fericitul câştigător stă mai mult în casă. Mai iese pe stradă, din când, în când, atunci când este chemat de un prieten sa de vreun vecin. În rest, stă în faţa monitorului conectat la sistemul de supraveghere şi urmăreşte orice mişcă pe stradă sau în curtea sa, informează ziarul Click!



Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu locuinţa milionarului de la Loto!

„Le-a pus de trei zile, de frica hoţilor. Plus că se trezeşte la poartă cu fel de fel de persoane care vin să-i ceară bani. Zilele trecute a venit unul că vrea 15.000 de euro“, povesteşte Marian, finul milionarului de la 6/49.

Următoarea mişcare: firmă de securitate

Şi ca să se asigure că este în siguranţă până când se va muta, Gheorghe D. va angaja în cel mai scurt timp şi o firmă de securitate care să-i stea la dispoziţie 24 de ore din 24 de ore. „Vrea să stea liniştit până pleacă de aici. Are de gând să se retragă la ţară şi să-şi facă o grădină de legume“, explică finul câştigătorului. pentru acest „moft“, Gheorghe D. va plăti lunar în jur de 100 de lei firmei de securitate. De asemenea, Marian a mai spus că naşul său nu a încetat niciun moment să mai joace la Loto 6/49.

„Nea Gică este un om cu suflet mare“

Nea Gică, cum este alintat Gheoghe D. pe stradă, este, din punct de vedere al vecinilor, un om cu inimă mare. Viorel Dordea (56 de ani) şi pierdut vedere, în 2006, din cauza glaucomului care i-a afectat ambii ochi. Milionarul de la Loto i-a promis vecinului său că îi va plăti operaţia care îl va ajuta să-şi recapete vederea. 4.000 de lei costă fericirea unui om care a trăit atâţia ani în întuneric. „Sunt atât de bucuros câ s-a gândit cineva şi la mine. Nea Gică m-a ajutat şi înainte să se îmbogăţească. M-a dus cu taxiul la spital, a umblat cu mine peste tot. Este un om cu suflet mare“, povesteşte Viorel Dordea, cu ochii înlăcrimaţi şi cu zâmbetul pe buze.

image
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite