FOTOGALERIE „Marele mall chinezesc“, inaugurat pe 1 Decembrie. Bucureştenii au lăsat fasolea pentru Dragonul Roşu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magazinul universal Dragonul Roşu i-a atras, ieri, ca un magnet pe bucureşteni. Aceştia au făcut coadă la uşa magazinului înainte de deschidere. 

Centrul comercial de la perifieria Sectorului 2 a fost inaugurat, ieri, chiar de Ziua Naţională a României. Cei mai mulţi curioşi au fost atraşi în special de preţurile mici practicate în acest complex.

Distracţia din Dragonul Roşu

Magazinul universal Dragonul Roşu vine îmbrăcăminte de damă, de bărbaţi şi pentru copii, standuri cu obiecte de uz casnic, cu decoraţiuni de Crăciun, magazine de mochete, accesorii şi corpuri de iluminat. De asemenea, în Dragonul Roşu există şi trei restaurante cu specific diferit, printre care unul românesc, unul libanez şi unul chinezesc.



CLICK pe fotogalerie pentru mai multe imagini din Magazinul Universal Dragonul Roşu!

Nici distracţia nu lipseşte. În incinta complexului comercial găsim teren de popice şi biliard sau patinoar şi carusel pentru prichindei. Cea mai mare parte a mărfii expuse provine din China şi Turcia, însă mai sunt magazine care vând şi produse fabricate în ţări ale Europei Centrale.

Preţuri de criză pentru români

De exemplu, femeile şi-ar putea achiziţiona o pereche de cizme româneşti cu 180 de lei. Poşetele chinezeşti costă în jur de 100 de lei, iar puloverele şi paltoanele se pot cumpăra la 45 de lei şi, respectiv, 150 de lei. Pentru persoanele mai sofisticate, există haine de piele sau îmblănite, de damă, româneşti, care costă 400 de lei.



CLICK pe imagini pentru fotogalerie!

Joi, 1 decembrie, începând cu ora 9.00, a avut loc deschiderea Magazinului Universal Dragonul Roşu Joi, 1 decembrie, începând cu ora 9.00, a avut loc deschiderea Magazinului Universal Dragonul Roşu

Bărbaţii pot găsi cămăşi la 35 de lei, costume la 180 de lei sau paltoane turceşti la 250 de lei.

Vânzări fără bonuri fiscale

Prima zi de cumpărături la noul complex comercial nu s-a scurs fără incidente. Aparatele POS nu au funcţionat în toate magazinele, astfel încât clienţii care nu au avut suficienţi bani lichizi la ei nu au putut achita produsele cu cardul bancar. La restaurante, o parte dintre mâncărurile din meniuri n-au putut fi gătite.

Reprezentanţii companiei care deţine mallul au explicat că aceste scăpări sunt inerente la inaugurarea oricărui magazin de asemenea dimensiuni. Compania Dragonul Roşu, membră a grupului de firme Niro, a investit 15 milioane de euro în complexul de la periferia Bucureştiului, care ocupă 15.000 de metri pătraţi.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite