FOTOGALERIE Creatoare care i-a făcut rochia de mireasă lui Sarah Jessica Parker în „Sex and the city“ îşi aduce colecţia la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rochii de mireasă, limuzine de lux, accesorii, dar şi modele de contracte prenupţiale îşi aşteaptă clienţii la E-Mariage Fest, în Piața Constituţie. Cea de-a zecea ediţie a târgului de nunţi vine cu mari surprize pentru mirese, printre care pise de colecţie semnate de creatoarea Vera Wang.

Cea de-a 10-cea ediţie a târgului de nunţi E-Mariage Fest a început astăzi, 4 noiembrie, în Piaţa Constituţiei din Capitală. Chiar de la intrare participanții puteau observa dominanța luxului și a eleganței: câteva limuzine albe, însoțite fiecare de câte un șofer la patru ace. Pentru o oră de plimbare cu o maşină fastuoasă mirii trebuie să plătească 100 euro, sumă care include atât șoferul, cât și minibarul dotat cu șampanie și alte băuturi scumpe. „Chiar și pe timp de criză, fiecare limuzină este închiriată de 1-2 persoane pe săptămână“, a mărturisit unul dintre șoferi.

Premieră naţională
Printre standurile restaurantelor decorate cât mai elegant și prețioasele rochii de mireasă, şi-a făcut loc unul mai puțin somptuos, dar la fel de căutat: cel al contractelor prenupțiale, o premieră pentru târgurile de nunți. ,,Se revine la tradiție, oamenii vor să hotărască legal cum își administrează zestrea“, a explicat avocatul Dragoș Marinescu.

Acest stand are scopul de a-i informa pe viitorii miri în legatură cu posibilitățile legale. Aceștia pot decide singuri cum doresc să-și împartă bunurile și  își pot stabili drepturile și responsabilitățile în căsnicie, însă trebuie să meargă la un notariat public.



Click pe fotogalerie pentru a vedea mai multe imagini de la târgul E-Mariage!

image


Rochii de Vera Wang

Cea mai insolită prezență este standul celebrei creatoare de modă Vera Wang, unde pot fi admirate cinci rochii de mireasă semnate de aceasta. Cea mai scumpa ajunge până la 13.000 lei. Vera Wang a creat controversata rochie purtată de actrița Sarah Jessica Parker în filmul ,,Sex and the city“ și se află pentru prima dată la un astfel de eveniment în România.

Cât despre tendințele sezonului 2012, în materie de elemente de mobilier, decorațiuni interioare și florale, cel mai în vogă trend este mix-ul dintre lila și ivory. Rochiile de mireasă se poartă pe culoarea untului, fiind căutate croielile care accentuează talia. Târgul mai este deschis până duminică, poate fi vizitat între orele 12.00 și 18.00, iar prețul biletului de intrare este de 20 lei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite