FOTOGALERIE Cât costă distracția pe gheață la patinoarele din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patinoarele din București îi așteaptă pe toți cei aflați în căutare de distracții de sezon. În jurul terenului de gheață, toți organizatorii au amenajat standuri cu băuturi înmiresmate, cu gustări calde, chiar și cu bere rece pentru cei mai rezistenți la frig.

Cel din Cișmigiu poate fi accesat gratuit de luni până vineri, între 10.00 și 12.00, iar în rest, prețul unui bilet este între 10 și 15 lei pentru două ore.

Pentru accesul pe patinoarul din Herăstrău, cei interesaţi trebuie să plătească 10 lei în timpul săptămânii şi 15 lei în weekend. Dacă în timpul săptămânii, patinoarul este deschis de la10.00 la 21.00, în weekend programul este prelungit până la miezul nopţii. 



Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini de la patinoarele din Bucureşti!

Sute de tineri au venit să se distreze la deschiderea patinoarului din Cişmigiu

Parcul Tineretului găzduiește un ring de gheață deschis non-stop, iar prețul pentru două ore de patinaj este de 5 lei pâna la ora 15.00, după care suma se dublează.

Patinoarul Floreasca este deschis în fiecare zi, de la 10.00 la 24.00, având tariful unic de 15 lei pentru accesul pe teren. Vizitatorii pot solicita cursuri de inițiere pentru 40 de lei pe oră.

Bucureștenii au de unde să aleagă atunci când vine vorba de patinoare, aceștia putând să mai viziteze ringurile din: Piața Unirii, Drumul Taberei, Titan și parcurile Kisseleff și Bazilescu. 

Cei care nu au patine, le pot închiria de la centrul de lângă terenurile de gheață pentru 10 lei perechea, preț standard la majoritatea patinoarelor.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite