Filmul crimei de la Otopeni, povestit chiar de taximetristul care l-a plimbat pe ucigaşul japonezei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferul taxiului în care s-au urcat Vlad Nicolae, criminalul din Otopeni, şi Yurika Masuno, japoneza ucisă, a povestit în amănunt ce s-a întâmplat la el în maşină

Taximetristul care l-a plimbat pe Vlad Nicolae a fost filmat cu camera ascunsă de reporterii România TV şi a explicat tot ce s-a întâmplat din aeroport şi până la pădurea Otopeni:

„Idiotul a venit la mine în maşină şi mi-a spus: ‹Băi, mă duci la Măgura?›. A îmbârligat-o pe proastă să-i care bagajul. A mai făcut de-astea, violuri de-astea. Vorbea engleza bine. Era analfabet, dar vorbea engleză fluent. A ajuns cu ea în afara aeroportului, faţă în faţă cu Casa Românească, unde e staţie de maxi-taxi‟, a povestit şoferul de taxi.

„Zice: ‹Îţi dau 500 de mii!›, întreb: ‹Unde e mă Măgura?›, la care zice: ‹E aici mă, un kilometru şi ceva› şi îi zic să urce. A luat fata din staţia de maxi-taxi. El s-a urcat în faţă şi ea în spate. Zic: ‹De unde eşti, de sus?›, zice: ‹Da›, întreb: ‹Şi unde o duci pe asta?›, el răspunde: ‹La o femeie›. La un moment dat zice: ‹Opreşte mă›. M-am pus pe avarii şi am tras pe dreapta. Până să se dea jos îl întreabă aia pe el în engleză! S-a uitat femeia în stânga , în dreapta: ‹Unde-i linia de tren?›‟, a continuat taximetristul.

Yurika Masuno a fost ucisă de Vlad Nicolae, un combinator de taxi, după ce a fost racolată din Aeroportul Otopeni. Tânăra venise în România să predea japoneza în cadrul unui liceu din Craiova.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite