EXCLUSIV Tălmăcean dansează pe lângă lege: demnitarul ar putea fi demis pentru că nu şi-a declarat afacerile (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Politicianul care a făcut senzaţie cu prestaţiile din diverse emisiuni riscă să fie demis din funcţie pentru că nu şi-a declarat toate afacerile. Edmond Tălmăcean, consilier la Primăria Sectorului 2, a adunat o avere colosală într-un timp record.

Cântă ca Freddy Mercury, dansează ca Michael Jackson şi vorbeşte ca Dumitru Pelican. Virtuosul politician Edmond Cătălin Tălmăcean, consilier general la Primăria Sectorului 2, îşi poate găsi cu uşurinţă un nou job dacă Agenţia Naţională de Integritate (ANI) va constata că acesta nu şi-a declarat toate activităţile economice în care este implicat, aşa cum le-a fost sesizat de către reporterii „Adevărul de Seară“.

„Orice demnitar este obligat să-şi declarate toate activităţile economice, în caz contrar el riscă să fie eliberat din funcţie şi primeşte interdicţia de a mai profesa în spaţiul public timp de trei ani“, a declarat un reprezentant oficial al ANI.

Reşedinţa de lux a demnitarului se află în Floreasca

image

Afaceri cu „ridicata băuturilor“

În ultima declaraţie de interese a politicianului PDL, nu figurează decât acţionariatul pe care-l deţine în cadrul unei singure firme, STERN 2000 Impex SRL, adică 50% din capitalul societăţii. Restul fiind reprezentate de soţia sa, Alina Tălmăcean, despre care tabloidele au scris că intenţionează să divorţeze. În schimb, potrivit datelor de la Registrul Comerţului, demnitarul mai deţine 3,7% din acţiunile firmei Servcomex Grup SA, iar soţia tot 3,7%, companie care a declarat ca obiect de activitate „ridicata băuturilor“. Restul acţiunilor se împart la alţi patru asociaţi.

Tălmăcean însă spune că habar n-avea că mai figurează în acte. „Eu ştiam că nu mai sunt acţionar, o să verific totuşi. Oricum, aveam o parte neînsemnată din capital, deci nu avea nicio miză“, a declarat, pentru „Adevărul de Seară“, politicianul.

La gelateria demnitarului se întâlnesc membrii marcanţi ai PDL-ului

image

Are plajă la Neptun

Majoritatea bunurilor pe care le deţine, dar şi restul afacerilor, le desfăşoară tot în Sectorul 2, acolo unde este şi ales local. Astfel, Tălmăcean deţine o gelaterie la circa 20 de metri de sediul PDL din zona Obor, unde se adună toţi membrii marcanţi ai partidului, potrivit angajaţilor.

Restaurantul lui Tălmăcean vinde produse tradiţionale

image

Totodată, politicianul şi-a deschis trei localuri în Mall Vitan şi un restaurant cu specific românesc în Plaza Mall. A cumpărat 1.300 de metri pătraţi de plajă la Neptun şi a construit un „palat“ de aproape 600 de metri pătraţi într-o zonă rezidenţială din cartierul Floreasca.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite